Så äntligen har vi ett erbjudande

I samarbete med IP Only

Efter många turer och mycket arbete bakom kulisserna har vi då äntligen ett bra erbjudande till alla Lovöbor.

Detta erbjudande ser inte riktigt ut som det gjorde från start eftersom förutsättningarna har ändrats över tid. Idag kan vi erbjuda grävd fiber med en hastighet på 500/500Mbit/s vilket med dagens mått är grymt bra. Det som också är bra är att det inte finns något hinder att följa med utvecklingen framåt med denna lösning.

För att ro detta i hamn kommer vi att behöva bli minst 65 intressenter och när vi är det, så har vi möjlighet att starta projektet och först då kommer du att teckna ett bindande avtal. Vi hoppas att du är en av de 65 som ser vinsten i att ha ett stabilt fibernät och även om du inte känner ett akut behov, så är det här något som är ett måste i framtiden. Vår digitala värld ”kräver” en snabb uppkoppling för både arbete, fritid, tv och övrig kommunikation.

Hela erbjudandet finner du under intresseanmälan i menyn eller via denna länk.

Vi sätter hela vår tilltro till dig och dina grannar, så att vi snart har möjlighet att ”sätta spaden i marken”. Vill du veta mer, kontakta någon av oss i styrelsen, vi svarar mer än gärna på dina frågor.

2022-06-17 EP

Bitnami