Årsmöte 15 juni, kl 19.00

Välkommen till Norrby Gårds loge den 15 juni kl 19.00

Nu summerar vi 2019 och satsar vidare i 2020 med att genomföra Lovö Fiber-projektet, vi gör dig mer delaktig genom att kalla till årsmöte. På grund av Covid-19 så har vi anpassat oss och skapat fler alternativ till deltagande beroende på hur man vill förhålla sig till den risk det innebär att ses i större grupper.

Vi har valt en stor möteslokal där alla tar med sig det den behöver såsom stol, eventuell filt, dokument som har skickats ut via mejl eller kan laddas ner härifrån och vad mer man kan behöva. Det går att följa årsmötet via Teams (dock inte rösta där) och till sist, för dig som inte kan komma, det går att poströsta på det förtryckta formulär som både är utskickat via mejl samt även finns att ladda ner här.

Nedan finner du dagordning, verksamhetsberättelse, resultat- och balansräkning, förslag till nya stadgar (§6) samt formulär för poströstning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bitnami